Formă, culoare, bucurie

Formă, culoare, bucurie. Pictura este, pentru mine, ca o călătorie cu bilet dus-întors către lumea mea imaginară. De acolo îmi iau resurse sub formă de stări de spirit și idei năstrușnice pentru ca, mai apoi, să le aduc pe pânză într-un stil unic, personalizat.

Partea cea mai frumoasa? Iubitorule de artă, da, tu, cel din fața lucrării mele … când călătoria mea se termină, a ta tocmai începe.

Emoție

Lucrările mele transpun oamenii într-o anumită perioadă de timp a vieții lor, lumea copilăriei. Le trezesc anumite sentimente de bucurie, exaltare și le aduc zâmbetul pe buze și bucurie în suflet.

Servicii personalizate

Fiecare om e unic, la fel și cerințele lui. Astfel încât este o placere și o provocare pentru mine ca la fiecare ședință foto să găsesc soluții diferite și să mă mulez pe unicitatea clientului și a momentului.

Posibilități nelimitate

Spațiile publice cât și cele personale au nevoie de un accent. Acel ceva care să le definească, îmbogățească și însuflețească. Acesta este rolul lucrărilor mele pe pereții tăi. Ai o idee, un loc pe care îl vrei deosebit, un tricou banal transformat în operă de artă? Nimic mai simplu. Am eu soluțiile pentru tine.

Comments are closed.