Umbre, lumini, contraste, unghiuri inedite, compoziții echilibrate și accente pe detalii.

Surprind viata prin lentilă de 20 de ani. Captez emoții și zâmbete, imortalizez momente și dau mai departe amintiri frumoase. De 20 de ani mă perfecționez continuu în arta fotografiei, pentru că, uneori, “frumos” într-o fotografie nu e destul.

Tind spre extraordinar exersând zilnic prin frumos.

Servicii personalizate

Fiecare om e unic, la fel și cerințele lui. Astfel încât este o placere și o provocare pentru mine ca la fiecare ședință foto să găsesc soluții diferite și să mă mulez pe unicitatea clientului și a momentului.

Viziune

Fotografia este un alt fel de comunicare și exprimare artistică. Trebuie să trăiești momentul și să imortalizezi clipa. De acolo începe totul. Analiza imaginii făcute, îmbunătățirea tehnicii, căutarea de noi idei, împărtășirea concluziilor cu cei din jur.

Experiență

Cei 20 ani de experiență în domeniul artei fotografice, studierea aprofundată a istoriei artelor și fotografiei, vizitele la muzeele din Europa se reflectă în fiecare lucrare realizată, latura artistica fiind prezentă în fiecare proiect comercial sau personal.

Profesionalism

Succesul unei fotografii constă în atmosfera locului, energia oamenilor, colaborarea dintre ei și fotograf. Surprinderea momentului, emoțiilor și locului sunt ingredientele pentru o fotografie reușită. Perseverența, seriozitata, pasiunea și implicarea alcătuiesc profesionalismul de care dau dovadă, de fiecare data.